Превземање на сликите е забрането!
logo
logo

Контакт

Пратете ни порака

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Контакт инфо

Локација

ул. 20-ти Октомври Бр. 19-1, Скопје-Центар
Е-маил: sd_ortodoks@yahoo.com
Телефон: +389 2 521 00 22